Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Sevimli Emniyetliği Sağlama: Baplar insanoğluın mühlik bir alanı gayrimeskûnaltmasında kilit rol oynar. Bu falmdan kapılar kişi emniyetliğini korumada berenarı önemli bir konuma sahiptir.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere yalnızca yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate aldatmaınarak lazım adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Alışveriş merkezi, yedinci sanat, ekol, hastane gibi toplu dirim alanlarında yangın bapsı kullanımı emniyetliği arttırır. Apartmanlar, fabrika, otel gibi binalarda da ivedi çıkış kapıları yangın takkadak kullanılır ve toplu tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın kapılarının bir özelliği ise yer sarsıntısı kadar durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın bapları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Yangın bapları temelı kök daşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı pencere ve ısıevet dayanıklı ilenmeşap kabil.

Yangın bapları yalnız müstacel durumlarda binadan kaçışı kurmak bileğil, aynı zamanda yangın gibi durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha gibi yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine bakarak yanmadan 120 dakikaya derece dayanabilirler. Kötü sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne geçer. Müstacel çıkış kapıları olarak da andaçlan bu kapıların kullanmaı çabucak hemen her binada zorunludur. Dayanıklılığı sayesinde yangının yayılmasını belli başlı Yangın çıkış kapısı istanbul bir müddet engelleme özelliği olan yangın bapları itfaiyenin idrak süresine kadar dönem kazanmanızı katkısızlar.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve Yangın Çıkış Kapısı güvenilirliği karşı size fen verecektir.

Yangın Bapsı ivedili durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamlamanın taçı teselsül yangının sair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının kontrolör şeşna aldatmaınması kolaylaşır ve daha okkalı beis vermesi önlenir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir öbür özelliği kilit + posta seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu yöntem sebebiyle kapı yekta bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Birçok yangın kapısı modelinin arz aldığı bu alanda; panik barlı yangın bapsı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, tezyinî yangın kapıları, ölçünlü yangın Yangın kapısı istanbul bapları kabil modeller de bulunuyor.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve katkısızlıklı bir şekilde vaka yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Report this wiki page